Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Upplands cup i Pinbacken

Idag var det ju dags för första deltävlingen ur Upplands cup och dagens arrangör var Smack, dvs den klubb ja själv kör för:) efter en del jobbande med kyrkklockorna bytte ja om till cyklist och trampade iväg till Märsta. Stack ut och provade banan ett varv som till största del var riktigt kul. Tyvärr fanns det en hel del strösockersnö på banan, men banan är densamma för alla så det gör inget:) Gjorde en skaplig start, nu har ja verkligen kommit på hur ja ska göra mina starter. Hittat det sättet som funkar bra för mig, yrkeshemligheter;) haha. Körde tillsammans med Ville Ohlsson och Johan Carlström och körde sedan omkull i snömodden. Styret ställde sig lite på tvären och ja fick åka och svänga för att cykla rakt. Vid nästa strösockerparti passade ja på att stanna och vrida tillbaka styret någorlunda rakt. Då hade Ville och Johan fått en rätt stor lucka. Ja jagade vidare och kom så småningom ikapp och förbi Johan och väl i mål var ja inte så långt efter Ville. Som sagt en kul bana även om ja vid något tillfälle kände en viss irritation över snömodden:) Nu ska ja ner i krematoriet och tina upp fossingarna! Tror att det eventuellt kan komma någon mer bild då en i klubben stod och fotade, men ja får lov att återkomma i det ärendet:) trevlig kväll!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!