Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Upplands cup och DM

Idag var det dags för avslutningen av Upplands cup, kombinerat med distriktsmästerskapen i mtb. Liksom förra året var det ck uni som var värdar för kvällen och de bjöd på en fin bana. En lätt och hyfsat snabb bana med en hel del flowiga stigar. Den har två partier utför som är riktigt kul, en stenig backe samt ett parti med lite smått doserade kurvor. Jag var inte först iväg från startlinjen men när vi efter 150 meter vek av från gruset och in i skogen var ja den som bromsa senast och därmed först upp på stigen. Där höll ja mig sedan in i mål. Så nu kan ja titulera mig som distriktsmästare och segrare av Upplands cup. Ett suveränt tillfälle för sporrande och pulshöjande träning! Nu ska ja se hur det har gått för våra svenska gubbar och gummor som är och åker världscupstävling i Norge. En viss skillnad mot distriktsmästerskap…men nån måste  ju köra där också;) det ryktas om att wengan kol tvåa på helgens första tävling!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!