Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Upplands cup och mobilhaveri?!

Ska jag börja med de tråkiga eller de glada nyheterna. Tar du glada först. Var ute på förmiddagen och trampade lite lätt. Benen fick slita lite igår och det var skönt att komma ut och bara njuta av livet. Var upp på Trollstigen och körde ett varv. Kanske kan tyckas dumt då statistiken minst sagt pekar på att risken för omkullkörningar är överhängande. Men jag ville köra för att se att jag inte blivit feg efter senaste vurpan. Det var nemas problemas, jag körde inte öppna spjäll men jag höll inte igen överdrivet mycket heller. På eftermiddagen var det dags för Upplands cup. Den här gången cyklade jag inte till Knivsta utan jag tog faktiskt bilen. Det är ju långlopp på lördag och jag ville inte tömma samtliga förråd fullt ut. Dagen till ära hade KnivstaCK lagt banan åt andra hållet jämfört mot vad vi tidigare kört. Vet inte vilket håll jag gillar bäst egentligen men som banan såg ut nu hade den en riktigt mysig liten utförskörning där man kunde hoppa och vinkla lite 🙂 Jag gasade på redan från starten och körde för fullt alla de fem varv som skulle avverkas. Åkte runt och tutade lite med pingvinen som uppskattades, inte minst av barnen som stod och hejade på längsmed banan. Det var kul och det fungerade riktigt bra med revbenen, kände faktiskt inte av dem någonting. Den känslan i kroppen behövde jag verkligen inför Bockstensturen på lördag. Jag tog såklart lite bilder här och där med mobilen… men på vägen hem var skärmen svart och jag vet inte vad som hänt med den?! Använde den ju precis efter loppet. Tur att jag har en PC här hemma 😉
Jag fick en bild av Jeanette Wulff som jag skickar med, tack för den!

En bild är bra… Två är bättre. Den här bilden ja tog tidigare idag pryder nu bakgrunden på datorn:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!