Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Upplands cup/smackserien

Onsdag idag, för vissa är det lill-lördag men ja förknippar ändå onsdagarna med smackserien. Denna onsdagen var det inte tempo utan nu var det dags för gp i Knivsta. Det var en kort bana genom ett industriområde och vi körde 40 minuter plus ett varv. Det var lite kyligt så det var tur att ja cykla dit annars hade ja aldrig fått upp någon värme. När vi väl var igång låg ja med tåget runt, var inte upp och visade mig så mycket men hängde ändå med. Bra träning och man får ligga på då och då för att täppa luckor osv. På sista varvet var ja fram och jagade lite och var då rökt i spurten, men spurter är inget för mig i vilket fall men suverän träning. Efteråt cyklade ja hem och då blev det riktigt kallt, kändes inte som att ja hade några fingrar utan bara stumpar… Imorgon är det Täbys Km som gäller:) Kul att tävla:) Blir några starter då och då..

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!