Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Upplandscuppat

Större delen av förmiddagen bestod av jobb i garaget, känns som ett oändligt kapande, borrande, gängande och slipande! Men rätt kul ändå! Kul att ha ett långt vinkeljärn och se hur det efter alla steg blir en färdig del som sedan monteras ute i ett kyrktorn… Efter lunch var jag ute och hjälpte SMACK att pila banan för kvällens Upplands Cup. Man blir ju lite less på folk… Vad är det för nöje i att gå och riva ner snitslar? När vi hade kommit ett varv var en del redan borta, suck. Hursomhelst så blev det race och ja tror de flesta hittade runt. Först höll jag på att bli avställd av Amanda Björkdahl, Morgans dotter. Jag var föråkare och blev imponerad över hennes fart. Som jag skrev igår så är Morgan som en bror och jag måste säga att Amanda är det närmaste en lillasyster jag har, har varit med sen hon var pytteliten och det är så kul att se hur hon blivit smittad av den där obotliga sjukdomen “Cykling”! Själv gick jag på hårt under första varvet med förhoppning att racedjävulen skulle kunna hetsa mig till ett nytt personbästa. Nu skilde sig starten något från den jag gör när jag kör mina intervaller och därmed det tidigare personbästat. Dock är skillnaden till dagens start till min nackdel och trots detta så slog jag personbästa med två sekunder vilket alltid är kul. Sen slog jag av en hel del på takten. Känns som en hyfsat lagom och bra genomkörare inför tävlingar. SweCup på lördag och sen var det något långlopp under söndagen. Båda i Alingsås. Sen är det ju Formel 1 också! Kan nog bli en tokigt bra helg det här! Två bilder som Jeanette Wulff tog 🙂13843444_10153563412210356_195206170_o 13844144_10153563412240356_37416843_o

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar