Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Uppställsintervaller?

Vakna till kanonväder vilket passade bra med planen att trampa till Knivsta och köra lite på klubbens grymt fina banor.  Väl där mötte jag upp en annan Knivstacyklist (känns lite skumt att säga en annan… Men jag är ju Knivstacyklist numera, tar lite tid att vänja sig) Vi rullade samtliga stigar som då var hala men helt klart körbara. Körde ett lite snabbare varv men på det tredje varvet hade temperaturen stigit och den packade snön började ge vika och banan fick lite strösockerkaraktär.. Blev en del spektakulära uppställ och en och annan understyrning. Vallarna som finna här och där blev till stor hjälp! Rullade lugnt hem och tog det piano ett tag innan min  odiagnostiserade “kanintetadetlugnt-sjukdom” kicka in och jag avslutade eftermiddagen med en sväng till Clarity in Life. Simhopp i bubbelpoolen och bbq i bastun 😉 Nu ska ja somna med en bok i nyllet…

imageimage

image image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar