Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Utflykt i finvädret

Efter morgonens date med Mia packade ja in cykeln i Smurfen och rullade söderut förbi huvudstaden en bit. Där träffade ja en som vunnit cykelvasan…långloppscupen två gånger och en massa annat såklart:) en riktigt duktig cyklist med andra ord! Kan ni gissa vem?! Emmy Thelberg! Vi drog ut på bland annat Sörmlandsleden som visade sig ha sina tekniska partier, det var en hel del träd som hade vält under vintern så ibland blev man tvungen att klättra med cykeln:) Emmy doppade vid ett tillfälle foten i smältvatten sen när det ändå var kört så förevisade hon vid några tillfällen hur man forcerar vattenpölar med fina svalvågor och en ordentlig spray från bakhjulet….riktigt spektakulärt! Haha! Sen bjöd hon på nybakat bröd och en superlunch! Tokigt bra! Nu håller ja på att laddar inför morgondagen. Då ska det köttas ordentligt, Huskvarna mountain är det som står på schemat. Får se om man ska ta med en flytväst…det ryktas om att det kan vara lite fuktigt bitvis:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!