Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Väderomslag på Madeira

Vädret varierar snabbt här på Madeira. Förmiddagens regn och stormbyar gjorde att vi fick avvakta lite här nere. Efter ett tag kastade vi in handduken och åkte tillbaka till Funchal. Snart sprack det upp och vi hann ut en go sväng innan vinden och regnet tilltog igen. Imorgon blir det finväder, det är jag nästan säker på! Tog en och annan bild idag jag tänkte att jag kunde dela med mig av.

DSC_2998 DSC_3057 Jesper_AnderssonIMG_2744_1 Jesper_AnderssonIMG_2756 Jesper_AnderssonDSC_2986 Jesper_AnderssonDSC_3015 Jesper_AnderssonDSC_3031 Jesper_AnderssonDSC_3033Jesper_AnderssonDSC_3020_1 Jesper_AnderssonDSC_3053

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.