Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Väldigt kul lördag!

Inget limmande efter dagens flygtur!

Det här har varit en riktigt bra lördag så här långt! Efter frukosten packade jag bilen för dagens Keps cup. Hade lite tid över innan ja skulle åka så jag “slängde” även in ett modellflyg och for ner till fältet. Asfaltsbanan hade kommit fram vilket är en stor fördel då jag inte har några skidor på planet. Flög en laddning, allt helt! Åkte mot Kepsen och plockade upp Ville på vägen. Vi var ut och snurrade något varv på banan som hade ett isigt parti i början men i övrigt var rätt snäll. En grymt kul bana faktiskt. Stigarna var hårda och det var inga problem alls att köra på mina furious fred. Det fanns inga tekniska partier utan det var mest flowig stig. Gjorde en hyfsad start men höll lite för hög fart in i första kurvan och fick köra en sväng i diket utanför banan. Per Kumlin, som även tagit bilden på mig vid varvningen…smet förbi och jag fick ligga bakom ett tag innan jag kunde köra om. Kul race! När ja kom hem blev det cykeltvätt, lunch och dusch innan en polare kom förbi med sitt vårtecken. Det var med stor glädje som ja vred om gashandtaget och rullade lite på garageuppfarten. Det sitter någon typ av racingljuddämpare på den, låter tokigt vass 🙂 Just nu håller jag på att baka en omgång bröd…jisses vad jag hunnit med mycket idag! Nu ska ja skriva lite åt Cycling plus 🙂

foto: Per Kumlin, http://per-kumlin.blogspot.se/
Ambulansen redo!

Mums! Brödet blir också gott 😉 haha

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!