Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Vårigt backpass

Måste nog lämna in kameran och få sensorn rengjord…

Träningsvärken hänger i en del, hade först en tanke på att köra med MIA idag…Men det var så fint väder så ja stack ut och njöt av livet istället. Det blev ett pass med Lodjuret, fokus idag låg på att köra några backar. Sigtuna är inte överdrivet kuperat men en och annan liten backa kan man ju hitta. Blev trots allt 850 höjdmeter…Hellre vakuum än ingenting. Nu ska ja åka och hämta Päronen på Arlanda, fick en kul bild för ett tag sedan när Far hoppar och bombar i hotellpoolen…dom säger att äpplet inte faller långt från trädet….Jag misstänker att min barnsliga far kan vara källan till att även jag till viss del har något barnsligt i mig.

Vackra Sigtuna i bakgrunden
Sådan far….sådan son?!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!