Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Varning, smarrigheter!

Var tvungen att ta fram systemkameran och dokumentera min ytterst smarriga middag! Ser det inte gott ut? Jag blir fan hungrig igen… jag har ju bara ätit 4 st 😉 haha. Efter en halv var jag mätt och åt resten för den goda smakens skull!

Imorgon är det Upplands Cup i Norrtälje. Gillar man att cykla mtb så får man inte stanna hemma då…man måste komma och cykla, riktigt fin och rolig bana!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons