Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Vid världens ände

 

Här kommer ett litet vykort från Världens ände. Jag har hamnat halvvägs till Amerika, eller i alla fall så pass långt västerut att det inte är många kilometer till norska gränsen. Är iväg på kyrkklockejobb och dagarna har varit långa. Har inte funnits tid till att träna tyvärr men det kan vara bra för nu är jag sugen på att komma hem och gasa. I övrigt kan jag säga att världens ände är väldigt vacker med fin natur och med en aeropress kan man fortsätta njuta av gott kaffe från Kaffeverkstan och med bra ljud är det inga svårigheter att överleva här i Värmland.

image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons