Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Vidgar min konstnärlighet!

Ännu en dag med vila. Eller egentligen är det inte särskilt mycket vila…men jag har inget pulsband på mig. Idag har jag varit och jobbat i en hög…riktigt hög kyrka. Som tur är finns det hiss en bit men det finns fortfarande ett och annat trappsteg att ta sig upp för! Så ganska lugnt idag alltså. Istället blev det en sväng in i krematoriet, dvs. bastun! Sen kommer vi till det konstnärliga… Nu var det här första gången jag testade och jag tror inte direkt att Mona Lisa var da Vinci’s första målning heller. Det jag fick för mig att testa idag var att skapa konst…med hjälp av pannkakssmet. Principen är den att man häller pannkakssmeten i en behållare med en pip och sedan trycker ut den i mönster. Det man vill ha mörkt får man trycka ut första och ju ljusare man vill “måla” desto senare får man hälla på smeten. Kul! Jag vet redan några optimeringar av processen jag ska testa nästa gång! Så för att testa er kreativitet… och om jag kan ha en framtid som pannkakskonstnär så vore det kul med nån kommentar på det här inlägget. Ser ni vad första bilden föreställer? Samt kan ni gissa vad den glade pannkaksätaren heter? 🙂 haha!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!