Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Vila och jobba!

Nu på förmiddagen blir det fokus på jobb. Ska skriva klart en sak till Cycling plus sen blir det även lite kyrkklockerelaterat jobb. Ja ser dessutom att flaggan på andra sidan gatan hänger rakt ned, flyga lite modellflyg kanske?:) ikväll blir det Upplands cup i pinbacken, inget förmiddagspass idag. Mer info om detta på www.smack.se

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!