Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Vila och monterbygge

Före…

Nu är ja hemma efter en dags roligt jobb. Rätt spännande att bygga mässmonter. Man kommer dit till en tom yta och åker där ifrån från en liten trevlig utställning. I övrigt har ja vilat idag.

Under…

Dels har ja faktiskt inte haft nå dundersug att träna. Så kan det vara ibland. Tror dock att morgondagen kommer både ge grym träning och vara kul! Då blir det TT och det ryktas om att det kommer dyka upp tre svenska mästare i mtb, en har dessutom vunnit vm och en nordiska mästerskapen. Troligtvis kommer det en långloppscupssegrare också! Och så ja såklart, vad har ja för meriter att stoltsera med, jo för fan! Trea i saltå kvarns gröttävling! Fy fan, ni får akta er;) haha

Och efter…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!