Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Vilken toppenfödelsedag!

Ja då har man blivit ett år äldre…på pappret i alla fall! Igår fyllde jag hela 26 år! Oj vad tiden går fort! Hade fullt hus här igår, tokigt kul! Vänner som reser över halva landet för att gratulera lilla mig! Idag vaknade jag upp bakis som tusan….Neeeej, så var det såklart inte! Jag vaknade tidigt och förberedde lite frulle åt Annie Söderberg, “fru Wengelin” som jag hade äran att få ha på besök här i Jeppmans Gasthaus. Rullade upp till Arlanda och dumpade av henne där och nu är det dax att prova på det här med att vara ett år äldre. Vad ska jag hitta på nu när jag är 26?! Det blir köttta på Monarken tror jag visst. Vill försöka komma tillbaka efter revbenshaveriet, som för övrigt känns mycket bättre! 🙂 Ikväll/eftermiddag ska jag på en kul grej…men det får ni veta mer om framöver! Stort tack för alla gratulationer!

Min kära Mor hade gjort en smarrig tårta…MED SVAMPBOB!!!! “Svamp på tårtan”
Själv hade jag bakat bland annat en kladdkaka med kaffe, rabarber- och hallonpaj, Äppelkaka, biscotti och en massa annat skoj!
Sist men inte minst, en bild på en fullpackad Annie!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!