Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Vilodag? Njaaa

Ingen träning idag men ja vet inte om ja kan kalla det vilodag heller. Mina träningskläder för dagen har haft skepnaden av arbetskläder. Åkte hemifrån vid 0500 imorse med sikte på Dalarna. Jobbet har gått grymt bra, när far och son är ute och pillar går det undan:) Eventuellt skulle det bli övernattning och fortsättning imorgon men vi blev klara i god tid och var hemma vid 1900. En lång dag som ändå tar en del på kroppen, att kånka verktyg, motorer och klättra runt kyrkklockorna gör att man nu är lite mör:) Så även om träningsdagboken legat orörd idag så har man inte legat och tjockat sig i alla fall…Morgondagen bjuder på Smackserien med GP i Knivsta, har aldrig kört den banan och ja hoppas kunna vara med och trampa, det är planen iaf! Nu ska ja ta det lite lugnt, somnar nog snart;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!