Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Vilodagsuppdrag

Vilodag idag som har gått rätt bra. Var upp till Östhammar på jobb med far och sen en sväng till Uppsala. Det var rätt skönt att inte träna idag. Hade egentligen planer på att köra ett bållpass nu ikväll men jag känner inte för det så jag hoppar. Istället har jag tjockat till framför tvn och en film. Ibland kan det vara skönt det med! Hade besök av Upplands vattenskärning idag också. Fick låna ett fisheyeobjektiv, rätt häftigt! Ska se om jag kan få till lite roliga bilder med det framöver!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!