Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Håller på att försöka ladda in lite krut i benen inför tävlingen i helgen! På förmiddagen cyklade jag iväg på en ytterst lugn och fin tur. Dagen till ära blev det crossen som luftades! Cykla lite grus och asfalt ut på landet där flickvännen ja hade tidigare (Innan ja blev tillsammans med en testcykel) bor. Fick finfika med jordgubb- och rabarberpaj. Trampade hem och hann knappt få i mig lunchen innan ja fick tillfälle att öva lite latte art! Fick besök av en Smackare som gav min kaffe en tumme upp:) Annars har ja tagit det lugnt…så lugnt ja kan utan att bli uttråkad. Det var nästan finare och mer gräs på grusgångarna än på gräsmattan så ja har petat lite där med! Nu funderar ja på att ta en promenad ner på byn och köpa lite kolhydrater;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons