Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Ni ser ju på Morgan hur tokigt kul det var att cykla idag! Blev en hyfsat lugn tur med en hel del lek! Lyckades även köra in i ett träd även om det denna gång till största del var nedsågat. Kan tyvärr inte få upp filmen när jag kör in i stubben och åker över styret här på bloggen men kika på instagram om ni har möjlighet, ni hittar mig som jeppmanandersson

Har även tillbringat en hel del tid i Kaffeverkstan. Rostat dels till Norrort Lightbulb på torsdag samt för en beställning till ett företag!

IMG_0840_JesperAnderssonPhotography_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.