Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Vilopill

En kaffeplanta… Och en kaffe!

Tar det lite piano den här morgonen. Ska snart åka en sväng till Uppsala med Mor och handla. Hade en fundering på att dra ner och köra MeraLera12 timmars i helgen men hoppar det. Tror att en sån långvarig urladdning inte riktigt är vad bröstkorgen känner för! Istället tänkte jag vara med och köra cyclocross på Gärdet imorgon! Kul med cross! Idag har jag redan hunnit uppdatera mjukvaran på min underbara Nikon D800. Spännande!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!