Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Vulkanträning

Och ja syftar inte på att ja tränat på att vara en vulkan utan ja utfört träning…ovanpå (och i?!) en vulkan. Bara 10-15 minuter från hotellet har vi en lagom stor vulkan. Eftersom den ligger så nära civilisationen så är det en hel del som är där och promenerar så det finns en fin men teknisk stig upp samt en stig uppe längs kanten. Idag ville ja köra ett lite kortare pass på förmiddagen och så blir det med största sannolikhet ett pass på eftermiddagen också. Så förmiddagen bjöd på en timmes cykling på vulkanen. Kul med andra turisters glada hejarop när ja trampa uppför. Nu ska ja bete mig lite som folk. Hör och häpna, ja ska lägga mig vid poolen:s

Grannön, fuertaventura 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!